top of page
DSC_7086.jpg

Herontdek jouw tweelinghelft en vind jezelf terug

6 maanden lang begeleiding naar een vrijer leven met meer zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Herken jij je hierin?

Je voelt je al je hele leven eenzaam en onbegrepen.

 

Je legt de lat hoog voor jezelf en bent telkens weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Je hebt weinig zelfvertrouwen en een lage eigenwaarde.

 

Je kunt jouw plek hier op aarde maar niet vinden.

Je krijgt weinig voldoening van je werk of hebt het gevoel telkens maar weer te falen.

Het lukt je maar niet om een leuke partner te vinden of de verbinding met jouw huidige partner is ver te zoeken.

Je loopt rond met een onverklaarbaar schuldgevoel en bent snel bang om anderen te kwetsen.

Je ervaart een soort innerlijke onrust die je niet kunt verklaren.

Je voelt je snel in de steek gelaten en bent hooggevoelig.

Je hebt last van depressieve gevoelens en/of angsten.

Je bent perfectionistisch en tegelijkertijd heel slordig.

DSC_7064_edited.jpg

Misschien ben jij dan wel een alleengeboren tweeling.

Geef jouw tweelinghelft weer een plekje in jouw leven.

Hoe zou het voor je zijn als je vol vertrouwen jouw eigen levenspad kan volgen en keuzes kan maken op basis van wie je écht bent, zonder je daar schuldig over te voelen naar jouw verloren tweelinghelft.

Dat je niet meer voor twee hoeft te leven en je de lat niet meer zo hoog hoeft te leggen voor jezelf. Dat je voelt dat je precies goed bent zoals je bent en je met mildheid naar jezelf kunt kijken.

Dat je je verdriet en angsten los mag laten, zodat er steeds meer ruimte komt om jezelf echt te leren kennen. Zo durf jij jezelf steeds meer te laten zien en ga je meer vrijheid ervaren in het leven.

Dat je de controle over je leven weer terug hebt en weer zin krijgt in jouw toekomst. Dat je je vrij voelt om jezelf te zijn, jouw plek durft in te nemen en weer voldoening krijgt van datgene wat je doet.

Dat je het leven mag ervaren met meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en een gezonde eigenwaarde. Dat je je grenzen durft aan te geven en volledig voor jezelf durft te kiezen.

Dat je weer leert te luisteren naar jouw innerlijke stem, waardoor je meer verbinding met jezelf voelt en de kracht hebt om jouw droomleven te verwezenlijken.

Klinkt heerlijk toch? En het mooiste is, het is allemaal mogelijk!

DSC_8220_edited_edited.jpg
Duinen en zee

Een verliestrauma in de baarmoeder heeft een grote impact op de verdere loop van jouw leven.

Hoe gaan we dat doen?

Onverwerkte emoties alsnog verwerken.

Via jouw onderbewustzijn gaan we terug naar het moment waarop jij jouw tweelinghelft verloor. Ook al kun je het je misschien niet meer herinneren, op onbewust niveau weet jij nog precies welke emoties jij hebt ervaren. Samen gaan we op zoek naar deze onverwerkte emoties, zodat jij deze alsnog kan verwerken zonder dat je deze hoeft her te beleven. De onrust die je binnenin jezelf voelt kun je hierdoor steeds meer loslaten en er komt steeds meer ruimte voor jouw ware zelf en de kwaliteiten die jij van nature bezit.

Belemmerende overtuigingen en angsten loslaten.

Vaak ontstaan er veel belemmerende overtuigingen en angsten door dit verliestrauma, die ervoor kunnen zorgen dat jij jouw leven niet voluit en in vrijheid kan leven. Deze belemmerende overtuigingen ga jij loslaten en ombuigen naar positieve affirmaties. De emoties die onder deze nare overtuigingen zitten verwerken we, zodat jij ook direct deze positieve affirmaties écht kan geloven. Jouw zelfvertrouwen zal hierdoor gaan groeien en je gaat dit ook in jouw omgeving terugzien. Jij creëert namelijk jouw eigen realiteit met jouw overtuigingen.

Helen van gemiste basisbehoeften met innerlijk kind werk.

Doordat een verloren tweelinghelft vaak niet opgemerkt wordt op een echo weten jouw ouders niet waar jij tijdens jouw zwangerschap doorheen ging. Zij hebben jou daarom niet de basisbehoeften  kunnen geven die jij op dat moment nodig had. Wanneer je dit niet heelt blijf je dit tevergeefs bij de mensen in jouw omgeving zoeken. Door als jouw volwassen zelf met zachtheid naar jouw innerlijke kind te kijken kun je hem/haar deze basisbehoeften alsnog geven. Het zoeken naar geruststelling, begrip of bevestiging kun je dan langzaam gaan loslaten.

Geboortepatronen verwerken.

Jouw geboorte is bepalend voor de verdere loop van jouw leven en voor een alleengeboren tweeling is de geboorte natuurlijk erg beladen. Je kwam immers samen met jouw broertje of zusje naar de aarde, maar je moet nu in je eentje het leven aangaan. Dit kan ervoor zorgen dat jouw geboorte niet helemaal soepel verloopt en zo ontstaan er allerlei geboortepatronen. Het verwerken van jouw geboorte is één van de grootste cadeau's die je jezelf kunt geven. Het geeft je een gevoel van vertrouwen en je krijgt weer meer zin in het leven.

Jouw plek in het familiesysteem innemen.

In een familiesysteem heeft iedereen recht op zijn/haar. Is jouw tweelinghelft onopgemerkt gebleven dan heeft hij/zij ook geen plek gekregen in het familiesysteem. De ordening in de kinderrij is hierdoor verstoord en de kans is groot dat jij degene bent die dit onbewust zichtbaar maakt. Het kan zijn dat je je buitengesloten voelt of dat je jouw leven niet volledig durft te nemen uit loyaliteit voor jouw broertje of zusje. Door jouw verloren tweelinghelft weer een plekje te geven in jouw kinderrij kan er eindelijk rust komen in het systeem en voel jij de vrijheid om jouw leven volledig te gaan leven. Het zal dan ook makkelijker voor je worden om een echte verbinding aan te gaan met een (toekomstige) partner.

Onderkant

DSC_7054.jpg

Het traject

Kijk je er naar uit om jouw leven compleet te veranderen?

Om jouw ware ik te leren kennen en eindelijk te kunnen genieten van een vervuld leven?

Begin dan nu aan jouw helingsproces, dit is wat het traject jou biedt:

_edited_edited.jpg

6x energetische coachingsessie

In meerdere coachingsessies verwerken we onverwerkte emoties van het verliestrauma tijdens jouw conceptie en zwangerschap. Je laat belemmerende overtuigingen en angsten los en samen helen we jouw geboortepatronen en gemiste basisbehoeften.

DSC_8220_edited.jpg

Uitgebreid e-book over alleengeboren tweelingen

In dit uitgebreide e-book vind je veel informatie over de gevolgen van het verliezen van een tweelinghelft. Je zult hierin veel herkenning vinden en jezelf steeds beter gaan begrijpen.

DSC_7087_edited.jpg

1x familieopstelling

In een tafelopstelling geven we jouw verloren tweelinghelft weer een plekje in het familiesysteem. De volgorde van de kinderrij wordt hersteld en er komt rust in het systeem. Ook kijken we naar of jij wel jouw eigen lot draagt en of jij jouw leven volledig kan nemen.

DSC_7738.jpg

3x Soul Body Fusion®

op afstand

In 3 Soul Body Fusion® sessies  die ik jou op afstand geef nodigen we jouw ziel uit om in jouw lichaam te zakken. Dit zorgt ervoor dat jouw trillingsfrequentie wordt verhoogd, waardoor de juiste mensen en situaties op jouw pad kunnen komen.

DSC_7692_edited.jpg

6 maanden begeleiding

Tussen de sessies door mag je jouw ervaringen en inzichten met mij delen. Ik sta voor je klaar om met je mee te denken en ondersteun jou indien nodig met een korte sessie op afstand. Ik volg hierin altijd jouw onderbewustzijn.

DSC_7060_edited.jpg

Meditatie 'afscheid in de baarmoeder'

In deze meditatie ga jij terug naar de baarmoeder om afscheid te nemen van jouw verloren tweelinghelft. Een emotioneel moment voor veel alleengeboren tweelingen.

De meditatie is opgenomen door een hypnotherapeut en werkt erg helend.

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

Morgan James, NY

"A great testimonial can boost your brand’s image. Click to edit and add your own."

Lisa Driver, MI

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”

Jouw investering

Durf jij de diepte in te gaan en jouw verdriet aan te kijken? Ben je er helemaal klaar voor om eindelijk de ruimte voor jezelf te nemen en jezelf écht te leren kennen?

Voor 250,- per maand heb jij een coach ter beschikking om je te ondersteunen bij dit proces.

Je mag dit bedrag van 1500,- (btw vrij) in één keer betalen of in 6 termijnen van 250,- (btw vrij).

De sessies zijn in mijn praktijkruimte in Veghel of online via videobellen.

Start jouw traject in september of oktober? Dan ontvang jij een mooie korting van €250,-.

DSC_7056_edited_edited.jpg
 • Op welke dagen vinden de sessies plaats?
  Voor de sessies ben ik voor je beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag. Tussen de sessies door mag je mij altijd een berichtje sturen via Whatsapp, meestal reageer ik binnen een dag tijdens kantooruren.
 • Hoe lang duurt een energetische coachingsessie?
  Een energetische coachingsessie duurt ongeveer 90 min.
 • Hoeveel tijd zit er tussen de coachingsessies?
  De coachingsessies zullen maandelijks plaatsvinden, er zal dus ongeveer 4-5 weken tussen de sessies zitten. Integratietijd is namelijk erg belangrijk in dit proces.
 • Hoe snel ga ik mij beter voelen?
  Het herontdekken van jouw tweelinghelft en hem/haar een plekje geven in jouw leven mag je echt zien als een rouwproces waar je doorheen gaat. Dit betekent dat het best zou kunnen dat jij je eerst even slechter gaat voelen, voordat het beter wordt. Daarom ben ik ook 6 maanden lang beschikbaar voor jou om je te ondersteunen in dit helingsproces.
 • Kan ik na het traject nog een vervolgsessie boeken?
  Jazeker. Aan het eind van het traject krijg je de mogelijkheid om een vervolgsessie te boeken. De kosten hiervan zijn 135,- per sessie.
 • Wat is een familieopstelling?
  Met een familieopstelling worden de onbewuste patronen en dynamieken in jouw familiesysteem zichtbaar gemaakt. Hierin gaat het vooral om hoe onze voorouders met de geschiedenis zijn omgegaan en hoe zij pijnlijke situaties hebben overleefd. Deze manier van overleven is vaak de bron van onbewuste patronen die door worden gegeven aan volgende generaties. Een familieopstelling is een mooie manier om op een dieper niveau naar een probleem te kijken. Wat zichtbaar wordt gaat namelijk vaak verder dan onze bewuste ideeën over het systeem. Zonder dat je het zelf bewust door hebt kun jij van jouw plek in het familiesysteem afgaan uit loyaliteit naar een voorouder. Iemand die het zwaar heeft gehad en waarvoor jij nu deze zwaarte uit liefde draagt. Wanneer jij niet op jouw eigen plek staat kun je het leven niet volledig nemen en kun je dit ook niet doorgeven aan jouw kinderen.
 • Wat is Soul Body Fusion®?
  Soul Body Fusion® is een krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Via een intentie wordt de ziel uitgenodigd om zich te integreren in elke lichaamscel. Blokkades worden opgelost en jouw trillingsfrequentie gaat omhoog. Dit zorgt ervoor dat er mensen en situaties op jouw pad kunnen komen die juist zijn voor jou. Je kunt hierdoor makkelijker omgaan met de negativiteit in de wereld en draagt tegelijkertijd bij aan een positieve wereld.

Veelgestelde vragen

DSC_7086.jpg

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee!

bottom of page